Talpraesett
irodavezetőt/ügyfélszolgálati munkatársat
keresünk

Több mint egy évtizedes múlttal rendelkező, stabil, növekvő vállalkozás vagyunk, amely hazánkon kívül a szomszédos országokba is szállít targoncákkal kapcsolatos intelligens megoldásokat. Ügyfeleink javarészt nemzetközi hátterű, multinacionális vállalatok.

Innovatív és korrekt cég vagyunk – és Veled szemben is elvárás, hogy ilyen légy.

Rólunk

Az intelligens targonca megoldások specialistái vagyunk Magyarországon és a környező országokban. Lehet, hogy még nem ismersz minket, de mi nagyon örülnénk, ha többet elmondhatnánk magunkról. Igyekeztünk a legfontosabb dolgokat összeszedni rólunk a weboldalunkon, érdemes ott kezdeni az ismerkedést.

Amit viszont nem találsz meg, hogy egy igazi családi vállalkozás vagyunk, ahol apa és fia vezetik a céget. Mi emberként tekintünk rád, aki bármikor megoszthatja velünk a problémáit, a kéréseit, az elvárásait. Hiszünk abban, hogy egy emberarcú vállalkozás sokkal nagyobb összetartó erőt képvisel, ahol mindenki egyéni sikere a vállalkozás sikeréhez járul hozzá. A Tiéd is. Ezért igyekszünk mindenben támogatni és nyitottak vagyunk az őszinte beszélgetésekre.

Értékeink

Számunka az alábbi értékek fontos elvek, melyeket munkánk minden területén szem előtt tartunk. Ha velünk fogsz dolgozni, akkor neked is ezek mentén kell majd elvégezni a feladataidat, hiszen csak így tudunk értékazonosságot teremteni a vezetői célok és a munkavállalók között.

Az alábbiakban egy-egy gyakorlati példát mutatunk arra, hogy nálunk a mindennapokban hogyan érhetők tetten ezek az alapértékek.

Biztonság

Ha belépünk egy raktárba, akkor a munkavédelmi cipőt és mellényt nemcsak azért vesszük fel, mert az ügyfél megköveteli, vagy mert jól néz ki a céges logónk. NEM! Saját elvárásunk ezeknek az előírásoknak a betartása, mert azt szeretnénk, hogy épségben érjünk haza azokhoz, akik otthon várnak.

Innováció

Csörög a telefon. Az ügyfél kérdezi, hogy van-e "xy" okos targonca megoldásunk? "Türelmet kérünk, visszahívjuk!" – mondjuk neki, és elkezdünk gondolkozni, kutatni, egyeztetni fejlesztő partnerekkel azért, hogy megoldást tudjunk nyújtani az ügyfélnek! Hát, nálunk így megy az on-demand innováció!

Környezettudatosság

Ha rendeltél/vásároltál valamit, és otthon halmozódnak a kartontobozok, csak hozd be az irodába őket. Mi is így teszünk. A dobozokat újrahasznosítjuk és felhasználjuk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Igen, a turmixgép dobozát is nyugodtan behozhatod. 😊

Átláthatóság

Nyílt kártyákkal játszunk. A lezárt projektjeinkre pénzügyi utókalkulációt készítünk, hogy mindannyian lássuk, mi mennyibe került és mennyi fedezetet tudtunk a munkánkkal elérni. Szeretünk tisztán látni. Ja, és nálunk nincs “Nokiás doboz”.

Ügyfélközpontúság

A cégvezető tulajdonosoknál többször előfordult a kezdetekben, hogy hóban, szélben, nyaraláson, hétvégén, vagy akár nászúton is az ügyféllel foglalkoztak. Nyugi, tőled nem ezt várjuk! 😊 De ebből talán érzed a szellemiséget!

Partnerség

Bárkivel előfordulhat, hogy egy számlát elfelejt kiállítani vagy hibásan alacsonyabb összegről szól. Nálunk a partnerség azt jelenti, hogy ilyenkor is segítő kezet nyújtunk beszállító partnereinknek, és kedvesen felhívjuk a figyelmüket a tévedésre.

Hatékonyság

Pici és egyszerű dolog, de óriási könnyebbségként éltük meg, amikor 2020-ban átállítottuk az összes ügyfelünket papíralapú-kinyomtatott-postára elvitt-költségesen feladott számlázásról elektronikus számlázásra. Rengeteg időt és egy kis pénzt is megtakarítunk ezzel a lépéssel. Ilyeneken törjük folyton a fejünket.

Tudásvágy

Mi szeretünk tanulni. Rendszeresen járunk ingyenes és fizetős képzésekre, rendezvényekre, kiállításokra, ahol fejlődni tudunk. És Te? Bármilyen képzés érdekelhet, mi örülni fogunk, ha azt látjuk, hogy nemcsak a munkád, de saját magad miatt is fontosnak tartod a folyamatos önfejlesztést, és kezdeményezel ezzel kapcsolatban.

Eredményközpontúság

Egy potenciális ügyfélnek például engedjük, hogy ingyen kipróbáljon és teszteljen egy terméket, de nemcsak “jófejségből” tesszük ezt, hanem azért is, hogy a végén sikerüljön új megrendelést kapnunk. Azaz végig szemünk előtt tartjuk, hogy eredményre van szükségünk a stabil és fenntartható működéshez .

Kapcsolataink sokrétűek és izgalmasak

0
szerződött ügyfél
0
gépre telepítettük rendszerünket
0
országban vagyunk jelen
0
beszállító partner

Így dolgozunk mi

Szakmailag tapasztalt, fiatalos és lendületes csapatban fogsz dolgozni, ahol nem csak a munka elvégzését tartjuk fontosnak, de azt is, hogy mindenki beleadjon apait-anyait. Kis csapat vagyunk, ahol mindenki véleményére számítunk. Légy proaktív, legyenek önálló gondolataid és állj elő az ötleteiddel!

Fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Mindig, mindent meg tudunk beszélni és oldani, ha a kommunikáció nyílt, egyenes és őszinte. Jelezd bátran, ha olyan személyes problémád van, amiben tudunk segíteni. Ha kell, nyugodtan illesd kritikával akár a vezetőséget is, mit és hogyan végezhetnének jobban, hatékonyabban – örülni fogunk az ötletednek és építő kritikaként fogadjuk.

Ne feledd, nálunk a legfontosabb, hogy feltaláld magad akkor is, amikor épp nincs teendőd! Szeretnénk, ha nem azért járnál be dolgozni, hogy kitöltsd a kötelező munkaidőt, hanem mert azt érzed, olyan dolgokkal foglalkozhatsz, ami érdekel és amit szeretsz!

Lesznek majd napok, amiket az irodában töltesz reggeltől délutánig, lesznek napok, amikor otthonról dolgozol, és lesz olyan is, amikor vidéken kezded a napot az egyik ügyfelünknél. Ha szeretnéd, a külföldi utakra is becsatlakozhatsz.

Sokoldalú, izgalmas a feladatkör, ami önállóságot igényel és azt, hogy mindig feltaláld magad. Cserébe kiemelt bérezéssel (bruttó 500.000-750.000 Ft) és tréningekkel igyekszünk támogatni!

Irodánk

Belső irodatér fotó

Cégünk vezetői

Apa és fia kép

Targoncák

Kis targoncás fotó

MILYEN FELADATAID LESZNEK NÁLUNK?

A legfontosabb: nem gond, ha valamelyik területtel még nem foglalkoztál. Bármire meg tudunk tanítani, és nem várjuk el, hogy mindenhez érts!

Csak az számít, hogy merj és szeress tanulni, és lásd, minden elsajátított ismerettel nemcsak bennünket, hanem magadat is gazdagítod!

De lássuk, hogy néz ki ténylegesen pár munkanapod!

  • Miután hétfőn 8.00-tól átnézted otthonról -akár pizsiben- a beérkező leveleket, 9.00-kor egy online meeting keretében átbeszéljük a hét feladatait és teendőit. Az is érdekel bennünket, hogy telt a hétvégéd. 
  • Folyamatosan figyeled a céges levelezést: a saját nevedre érkező emailek mellett az info@ és a support@ címeket is ellenőrzöd. Szelektálod őket, a spamet kidobálod, az ügyfélkérdésekre válaszolsz, az ajánlatkérést továbbítod az értékesítő kollégának.
  • Havi és eseti számlázási teendők: A kollégáid értesítenek, hogy sikeresen lezárult egy új projektünk. Begyűjtöd tőlük a munkalapot és kiállítod ügyfelünknek az eseti számlát. Hónap elején pedig gondoskodsz arról a havi rendszeres számláink kiállításáról, valamint folyamatosan kezeled a bejövő számlákat is, hogy azok határidőre történő teljesítése mindig megvalósuljon. 
  • Ügyféligények utógondozása: Megcsörren a telefon, az egyik ügyfelünk segítséget kér tőled. Összeállítod azt a kimutatást, ami segíti majd az ügyfelünk munkáját és/vagy beállítod a rendszerünkben azokat a paramétereket, melyekre szükség van, majd kedvesen felhívod és tájékoztatod arról, hogy a kérését teljesítetted és reméled, ez meg fogja könnyíteni a további munkáját. 
  • Tudod, hogy másnap vidéken fogsz kezdeni, ahol egy ügyfelünknek tanítod be a szoftverhasználatot, ezért felkészülsz a tréningre, de közben fejben tartod/memózod magadnak, hogy hamarosan kifogy a patron/papír a nyomtatóból, és majd rendelned kell belőlük.
  • Feljegyzed magadnak, hogy szerdán majd az irodában kezdesz, mert ideje van a negyedéves leltárnak és össze kell szedned, hogy stimmelnek-e a készleteink.
  • Csütörtökön viszonylag szabadnak ígérkezik a napod, így előveszel egy lezárt projektet és miközben elkezded összerakni mi mennyibe került, mekkora volt a “beker költség”, munkadíj és mekkora a „margin”, hogy legyen néhány mérőszám, ami alapján ki tudjuk kalkulálni, ténylegesen mekkora volt a hasznunk, hol tudnánk azt növelni, esetleg miben tudnánk hatékonyabbak lenni.
  • Pénteken lazítasz amennyire lehet: hacsak a bejövő telefonok és emailek nem zúznak szét és épp az irodában vagy, akkor magadtól észreveszed, hogy kókadnak a növények és meglocsolod őket.

Te vagy az új munkatársunk, ha…

Megtalálod a munkát akkor is, ha nincs kiosztott feladat, proaktív vagy, cserébe bizalmat és kellő szabadságot kapsz, amivel nem élsz vissza.

Szakmailag és emberileg ezt szeretnénk:

Felcsillan a szemed az Ipar 4.0, a targoncák, a gyártó- és logisztikai vállalatok, a raktározás, a WiFi-WiPAN-IP-UWB-BLE-Laser-Radar-VPS-MySQL kifejezések hallatán. Ha pedig ezek részben vagy egészben még ismeretlenek a számodra, akkor érdekel ez a világ és szívesen beletanulnál.

Belső igényed van az önképzésre, folyamatos fejlődésre. Hiszel az élethosszig tartó tanulásban.

Akarsz új dolgokat csinálni, fejleszteni a cégen és a folyamatokon. Vannak önálló gondolataid.

Nagyon fontos a magas szintű kommunikációs, kapcsolatteremtő és együttműködési képességed. Az ügyfeleink gondozása a Te kezedben lesz.

Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezel. Ez a nemzetközi partnereink miatt elengedhetetlen.

B-kategóriás jogosítványod van, és szeretsz esetenként vidékre utazni egyedül vagy csapatban is.

Akkor érzed jól magad, ha … kétszer megszámolod, leellenőrzöd, sorrendben vannak, rendben követik egymást … – DISC kék vagy. 

Gyakorlottan használod az irodai MS Office szofvtereket.

Vannak ötleteid, hogyan tudnánk az ügyfeleinket minél elégedettebbé tenni? Van egy kis kreatív vénád és szívesen is foglalkozol a témával?

Ha van szlovák/cseh/lengyel nyelvismereted is, mi nagyon fogunk örülni neki!

Ne jelentkezz, mert nem fog működni, ha:

Az irodavezetői állás nálad kimerül az emailek és telefonok delegálásában.

Le akarod tudni a 8 órás munkaidőt a fizuért, más nem érdekel.

A munkahelyeden is nagy társasági ember vagy, és vágysz az állandó zsongásra magad körül.

Nem tudsz azonosulni a számunkra fontos (valóban fontos) vállalati értékekkel.

A napodat nem színesebbé hanem nyűgösebbé teszi a sokféle feladat, nehezen alkalmazkodsz új dolgokhoz.

Ha fix helyen szeretsz dolgozni, és igazából nem leled örömöd az autózásban és az eseti vidéki utazásokban.

Amit mi nyújtunk

Innovatív technológiák

Korunk legmodernebb technológiáival dolgozhatsz, és a világon fellelhető legjobb targoncás, legérdekesebb intralogisztikai rendszereket ismerheted meg.

Kiemelkedő bérezés

Tudjuk, hogy a feladataid szerteágazóak és sok felelősséggel járnak. Ha sokat vagy hajlandó beleadni, akkor sokat tudunk visszaadni. Ezt kiemelt bérezéssel kísérjük: havi bruttó 500.000-750.000 Ft.

Hibrid munkavégzés

A munkád egy része a IV. kerületi irodánkba, egy része vidékre szólít majd. Cserébe nyugodtan dolgozz home office-ból is, és kávézz/reggelizz/dobd be a mosást kényelmesen hetente 2-3 napon!

bETANÍTÁS

Speciális területen dolgozunk. Nem várjuk el, hogy érts a targoncákhoz, a különféle szoftverekhez vagy pénzügyi programokhoz. Türelmesen és bátorítva tanítunk meg mindenre, ami fontos.

külsős tréningek

A fentieken túl szeretnél nyelvet tanulni vagy épp kommunikációs, Excel, vagy grafikus tanfolyam érdekelne és segítené a munkádat? Csak jelezd, mi örömmel támogatunk a képzések elvégzésében!

Családias hangulat

Őszintén beszélünk veled és tőled is egyenes kommunikációt várunk. Munkahelyi kérdésed van, vagy el kellene szaladnod orvoshoz, vagy beteg a gyerek? Fordulj hozzánk bizalommal, emberségesek vagyunk, közösen megoldást találunk bármire!

A jelentkezés menete

Ide ha kell, még tudunk szöveget betenni, át kell gondolni hogy szükséges-e vagy töröljük ezt a blokkot.

1

Magyar CV

Kérjük, küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat a lenti űrlapon Word vagy Pdf formában! 
Ne felejtsd el megadni önéletrajzodban a bruttó fizetési igényedet sem!

2

Türelem

Sokan jelentkeznek hozzánk, kérjük adj nekünk 7-10 nap türelmet míg visszajelzünk.
Minden érdeklődőnek válaszolni fogunk.

3

Második forduló

Nem szeretjük a felesleges köröket, de fontos, hogy a kvalitásaidon túl emberileg is közös nevezőn legyünk. A kiválasztottakat második fordulós, online kérdőív kitöltésére invitáljuk.

4

Személyes találkozó

A két körös online forduló után szeretnénk meghívni egy személyes találkozóra, hogy mindketten jobban megismerhessük egymást.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

nap
óra
perc
másodperc

Jelentkezés

Karrier jelentkezés

2022 © iTruck Solutions Kft. | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap