Gyakorlatias szervizmérnök munkatársat keresünk

Több mint egy évtizedes múlttal rendelkező, növekvő vállalkozás vagyunk, amely hazánkon kívül a szomszédos országokban is telepít intelligens targonca megoldásokat.
Ügyfeleink javarészt nemzetközi hátterű, multinacionális vállalatok, akiknél kiemelten fontos a biztonság és a hatékonyság.

Légy részese folyamatosan fejlődő vállalkozásunknak és csatlakozz bővülő csapatunkhoz!
Téged keresünk, ha
szeretsz műszaki problémákat megoldani, szerelni, és még kommunikálni is.

Rólunk

Az intelligens targonca megoldások specialistái vagyunk Magyarországon és a környező országokban. Lehet, hogy még nem ismersz minket, de mi nagyon örülnénk, ha többet elmondhatnánk magunkról. Igyekeztünk a legfontosabb dolgokat összeszedni rólunk a weboldalunkon, érdemes ott kezdeni az ismerkedést.

Amit viszont nem találsz meg, hogy egy igazi családi vállalkozás vagyunk, ahol apa és fia vezetik a céget. Mi emberként tekintünk rád, aki bármikor megoszthatja velünk a problémáit, a kéréseit, az elvárásait. Hiszünk abban, hogy egy emberarcú vállalkozás sokkal nagyobb összetartó erőt képvisel, ahol mindenki egyéni sikere a vállalkozás sikeréhez járul hozzá. A Tiéd is. Ezért igyekszünk mindenben támogatni és nyitottak vagyunk az őszinte beszélgetésekre.

Karrier-1

Értékeink a gyakorlatban

Számunka az alábbi értékek fontos sarokkövek, melyeket munkánk minden területén szem előtt tartunk. Ha velünk fogsz dolgozni, akkor neked is ezek mentén kell végezned a napi feladataidat, hiszen csak így tudunk értékazonosságot teremteni a vállalati célok és a munkatársak alkotta csapat között.

Az alábbiakban egy-egy gyakorlati példát mutatunk arra, hogy nálunk a mindennapokban hogyan érhetők tetten ezek az alapértékek.

Biztonság

Ha belépünk egy raktárba, akkor a munkavédelmi cipőt és mellényt nemcsak azért vesszük fel, mert az ügyfél megköveteli, vagy mert jól néz ki a céges logónk. NEM! Saját elvárásunk ezeknek az előírásoknak a betartása, mert azt szeretnénk, hogy épségben érjünk haza azokhoz, akik otthon várnak.
❤️

Innováció

Csörög a telefon. Az ügyfél kérdezi, hogy van-e "xy" okos targonca megoldásunk? "Türelmet kérünk, visszahívjuk!" – mondjuk neki, és elkezdünk gondolkozni, kutatni, egyeztetni fejlesztő partnerekkel azért, hogy megoldást tudjunk nyújtani az ügyfélnek. Nálunk így megy az on-demand innováció!
🚀

Környezettudatosság

Ha rendeltél/vásároltál valamit, és otthon halmozódnak a kartontobozok, csak hozd be az irodába őket. Mi is így teszünk. A dobozokat újrahasznosítjuk és felhasználjuk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Igen, a turmixgép dobozát is nyugodtan behozhatod.
♻️

Átláthatóság

Nyílt kártyákkal játszunk. A lezárt projektjeinkre pénzügyi utókalkulációt készítünk, hogy mindannyian lássuk, mi mennyibe került és mennyi fedezetet tudtunk a munkánkkal elérni. Szeretünk tisztán látni. Ja, és nálunk nincs “Nokiás doboz”.
🌎

Ügyfélközpontúság

A cégvezető tulajdonosoknál többször előfordult a kezdetekben, hogy esőben, hóban, szélben, nyaraláson, hétvégén, vagy akár nászúton is az ügyféllel foglalkoztak. Nyugi, tőled nem ezt várjuk! De ebből a példából talán érzed a szellemiséget, amivel az ügyfeleket kezeljük.
👑

Partnerség

Bárkivel előfordulhat, hogy egy számlát elfelejt kiállítani vagy hibásan alacsonyabb összegről szól. Nálunk a partnerség azt jelenti, hogy ilyenkor is segítő kezet nyújtunk üzleti partnereinknek, és kedvesen felhívjuk a figyelmüket a tévedésre.
🦺

Hatékonyság

Apró és egyszerű dolog, de óriási könnyebbségként éltük meg, amikor 2020-ban átállítottuk az összes ügyfelünket "papíralapú-kinyomtatott-postára elvitt és költségesen feladott számlázás"-ról elektronikus számlázásra. Rengeteg időt és pénzt megtakarítunk ezzel a lépéssel. Ehhez hasonló belső fejlesztéseken törjük folyton a fejünket.
🛠️

Tudásvágy

Mi szeretünk tanulni. Rendszeresen járunk ingyenes és fizetős képzésekre, rendezvényekre, kiállításokra, ahol fejlődni tudunk. És Te? Bármilyen képzés érdekelhet, mi örülni fogunk, ha azt látjuk, hogy nemcsak a munkád, de saját magad miatt is fontosnak tartod a folyamatos önfejlesztést, és kezdeményezel ezzel kapcsolatban.
🧠

Eredményközpontúság

Egy potenciális ügyfélnek megengedjük, hogy ingyen kipróbáljon és teszteljen egy terméket, de nemcsak “jófejségből” tesszük ezt, hanem azért is, hogy a végén sikerüljön új megrendelést kapnunk. Azaz végig szemünk előtt tartjuk, hogy eredményre van szükségünk a stabil és fenntartható működéshez.
📊

Kapcsolataink sokrétűek és izgalmasak

szerződött ügyfél
0
gépre telepítettük rendszerünket
0
országban vagyunk jelen
0
beszállító partner
0

Így dolgozunk mi

Szakmailag tapasztalt, fiatalos és lendületes csapatban fogsz dolgozni, ahol nem csak a munka elvégzését tartjuk fontosnak, de azt is, hogy mindenki beleadjon apait-anyait. Kis csapat vagyunk, ahol mindannyiunk véleményére számítunk. Légy proaktív, legyenek önálló gondolataid és állj elő ötletekkel!

Az is lényeges, hogy jól érezzük magunkat. Mindig, mindent meg tudunk beszélni és oldani, ha a kommunikáció nyílt, egyenes és őszinte. Jelezd bátran, ha olyan személyes problémád van, amiben tudunk segíteni. Ha kell, nyugodtan illesd kritikával akár a vezetőséget is, mit és hogyan végezhetnének jobban, hatékonyabban – örülni fogunk az ötletednek és építő kritikaként fogadjuk.

Ne feledd, nálunk a legfontosabb, hogy feltaláld magad akkor is, amikor épp nincs teendőd! Szeretnénk, ha nem azért járnál be dolgozni, hogy kitöltsd a kötelező munkaidőt, hanem mert azt érzed, olyan dolgokkal foglalkozhatsz, ami érdekel és amit szeretsz!

Lesznek majd napok, amiket az irodában töltesz reggeltől délutánig, lesznek napok, amikor otthonról dolgozol, és lesz olyan is, amikor vidéken kezded a napot az egyik ügyfelünknél. A vevőkkel, szerviztechnikus kollégával és a beszállító partnerekkel sokat fogsz egyeztetni szóban és írásban is.

Sokoldalú, izgalmas a feladatkör, ami önállóságot igényel és azt, hogy mindig feltaláld magad.

Irodánk

Belső irodatér fotó

Cégünk vezetői

Apa és fia kép

Targoncák

Kis targonca modellek

MILYEN FELADATAID LESZNEK NÁLUNK?

A cégen belül Te leszel az egyik fő műszaki emberünk. Több területen is támogatnod kell  a folyamatainkat, ezért erős projektmenedzseri vénával kell rendelkezz. Támogatni fogod a vevői projekteket, a munkatársakat, a szerviz megkereséseket, és a partnerekkel is Te fogsz egyeztetni műszaki kérdésekben.

Termékportfóliónkban szoftvertámogatott hardveralapú megoldások vannak, tehát mindig van kütyü is. Ezeket olykor szét kell szednünk, javítani kell, forrasztópákával kell varázsolni stb. Ha ezeket is szívesen csinálod, akkor jól fogod magad érezni ebben a munkakörben.

De lássuk, hogy néz ki ténylegesen pár munkanapod!

  • Ügyfélprojektek megvalósításának műszaki támogatása és menedzselése.
  • Tanácsadás és műszaki segítségnyújtás a munkatársak részére villamossági és gépészeti kérdésekben.
  • Kapcsolattartás partnereink műszaki munkatársaival, mérnökökkel, fejlesztőkkel, informatikusokkal. 
  • Saját szerviztechnikus munkatárs, illetve alvállalkozók munkájának szervezése és támogatása. 
  • Szerviz bejelentések kezelése, szerviz árajánlatok és háttér kalkulációk készítése.
  • Kisebb volumenű szerviz feladatok és szerelések elvégzése ügyfélhez történő kiszállással.
  • Meghibásodás esetén a hiba okának beazonosítása, hibaanalízis, szükség esetén konzultáció a gyártóval, alkatrész-igények felmérése és beszerzése.
  • Installálási dokumentációk és szerviz jegyzetek készítése, rendszerezése, karbantartása.
  • Termékfejlesztési lehetőségek felkutatása és megvalósíthatósági elemzések készítése.
  • Újonnan bevezetett termékek műszaki hátterének feltérképezése és elsajátítása.

Te vagy az új munkatársunk, ha…

Megtalálod a munkát akkor is, ha nincs kiosztott feladat, proaktív vagy, cserébe bizalmat és kellő szabadságot kapsz, amivel nem élsz vissza.

Szakmailag és emberileg ezt szeretnénk:

Gépészmérnök, villamosmérnök, mechatronikai mérnök, logisztikai mérnök, közlekedésmérnök, műszaki menedzser – Bármilyen szakterületed lehet, ha megvannak az alapok.

Felcsillan a szemed az Ipar 4.0, a targoncák, a gyártó- és logisztikai vállalatok, a raktározás, a WiFi-WiPAN-IP-UWB-BLE-Laser-Radar-VPS-MySQL-AI kifejezések hallatán. Ha pedig ezek részben vagy egészben még ismeretlenek a számodra, akkor viszont érdekel ez a világ és szívesen beletanulnál.

Kiigazodsz egy kapcsolási rajzon, és Te magad is fel tudsz skiccelni egyszerűbb sémákat, bekötési terveket.

Örülsz, ha néha csavarhúzót foghatsz a kezedbe, és szétszedheted a kütyüket. De a forrasztópákától sem ijedsz meg! A targoncák közelében meg kifejezetten jól érzed magad.

Belső igényed van az önképzésre, folyamatos fejlődésre. Hiszel az élethosszig tartó tanulásban.

Akarsz új dolgokat kipróbálni és csinálni. Szívesen fejlesztesz a cégen és a folyamatokon is. Vannak önálló gondolataid.

Nagyon fontos a magas szintű kommunikációs, kapcsolatteremtő és együttműködési képességed. Az ügyfeleink gondozása a Te kezedben is lesz.

Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezel szóban és írásban. A partnerekkel egyeztetni és a műszaki leírásokat is kell tudnod értelmezni.

B-kategóriás jogosítványod van, és szeretsz esetenként vidékre utazni egyedül vagy csapatban is.

Akkor érzed jól magad, ha „inkább kétszer megszámolom; leellenőrzöm magam; rendezetten tartom a dolgokat” típusú, azaz DISC kék vagy. 

Gyakorlottan használod az irodai MS Office szoftvereket.

Az ügyfelek igényeit és problémáit mindig szívesen kezeled, kötődjön az akár műszaki megoldásához, vagy termékötlethez.

Ha közelebbről is ismered az anyagmozgató gépeket, azok műszaki megoldásait, akkor könnyű dolgod lesz.

Ne jelentkezz, mert nem fog működni a kémia, ha:

A szervizmérnök állás nálad kimerül az e-mailek és telefonok fogadásában.

Le akarod tudni a 8 órás munkaidőt a fizuért, más nem érdekel.

A munkahelyeden is nagy társasági ember vagy, és vágysz az állandó zsongásra magad körül.

Nem tudsz azonosulni a számunkra fontos (valóban lényeges), vallott és követett vállalati értékeinkkel.

A napodat nem színesebbé, hanem nyűgösebbé teszi a sokféle feladat, illetve nehezen alkalmazkodsz új dolgokhoz. Vagy egyáltalán nem fér bele számodra, hogy néha a nap túlnyúlik a munkaidőn.

Ha fix helyen szeretsz dolgozni, és nem leled örömöd az autózásban és a vidéki utazásokban.

Ha a „jó lesz így is” hozzáállással oldod meg a feladatokat, és nem a lehető legjobbat keresed. Nincs igényed a szép dolgokra.

Ha leginkább a számítógép mögött szeretsz ülni egész nap és nem kedveled, ha utazni kell vagy néha koszos lesz a kezed a nap végén.

Amit mi nyújtunk

Innovatív technológiák

Korunk legmodernebb technológiáival dolgozhatsz, és a világon fellelhető legjobb targoncás, legérdekesebb intralogisztikai rendszereket ismerheted meg.

Kiemelkedő bérezés

Tudjuk, hogy a feladataid szerteágazóak és sok felelősséggel járnak. Ha sokat vagy hajlandó beleadni, akkor sokat tudunk visszaadni. Ezt kiemelt bérezéssel kísérjük: havi bruttó 750.000-1.000.000 Ft.

Hibrid munkavégzés

A munkád egy része a IV. kerületi irodánkba, egy része vidékre szólít majd. Cserébe nyugodtan dolgozz home office-ból is, és kávézz/reggelizz/dobd be a mosást kényelmesen hetente 2-3 napon!

Rendszerintegrátor pozíció

Speciális területen dolgozunk. Így sokféle iparággal, céggel, emberrel, technológiával, helyszínnel megismerkedhetsz egészen testközelből. Bejárásod lesz a régió top cégeihez.

külsős tréningek

A fentieken túl szeretnél nyelvet tanulni vagy épp kommunikációs, logisztikai, vagy AI tanfolyam érdekelne és segítené a munkádat? Csak jelezd, mi örömmel támogatunk a képzések elvégzésében!

Családias hangulat

Őszintén beszélünk veled és tőled is egyenes kommunikációt várunk. Munkahelyi kérdésed van, vagy munkaidőben el kellene szaladnod privát ügyet intézni/beteg a gyerek/kutya? Fordulj hozzánk bizalommal, emberségesek vagyunk, közösen megoldást találunk bármire!

A jelentkezés menete

1

Önéletrajz

Kérjük, küldd el magyar és angol nyelvű önéletrajzodat a lenti űrlapon Word vagy PDF formában! Ezzel elindul a jelentkezési folyamatod. Egy automatikus e-mailt fogunk küldeni a kérdőív linkjével (a SPAM mappádat is figyeld), de itt is átirányítunk oda.

2

Kérdőív

Szeretnénk minél jobban megismerni téged. A jelentkezés fontos része az online kérdőív, amit az e-mail címedre küldött linken keresztül érhetsz el, de a jelentkezés elküldése után is rögtön átirányítunk ide. Kérjük, töltsd ki.

3

Online interjú

Sokan jelentkeznek hozzánk, kérjük, adj nekünk 7-10 munkanap türelmet, míg visszajelzünk.
A kiválasztottakat egy MS Teams online találkozóra fogjuk meghívni.

4

Személyes találkozó

A két online forduló után szeretnénk elhívni egy személyes találkozóra, hogy  jobban megismerhessük egymást.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

nap
óra
perc
másodperc

Ha valami hibát észlelnél az űrlap kitöltésekor, kérjük küldj e-mailt a support@wpkurzus.hu címre. Köszönjük!

Jelentkezés

Szervizmérnök – Jelentkezés

2023 © iTruck Solutions Kft. | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap