Keresés
Close this search box.

Targonca elektronikus emelőgép napló

Ismerős a probléma?

Mind a gyártói ajánlások, mind a hatályos magyar törvények előírják a targoncák műszakos – használatbavétel előtti – ellenőrzését és az emelőgép napló használatát. Ez kötelező és elengedhetetlen a biztonságos működéshez! Az ellenőrzések és a dokumentálás elmulasztása munkavédelmi hatósági büntetéshez vezet, ami anyagi és a presztízs veszteséget is jelent.

Van megoldásunk!

A targonca indítása előtt a targoncára szerelt érintőképernyős fedélzeti eszköz megjeleníti a kötelező műszakos ellenőrzőlistát: a kezelő csak az eldöntendő kérdések megválaszolása után (pl. „Van-e olajfolyás?”) tudja elindítani a járművet. A rendszer rögzíti a válaszokat; hibátlan állapotfelmérés esetén indíthatóvá teszi a targoncát, míg hiba észlelésekor figyelmeztető üzenetet jelenít meg a kezelőnek és e-mail értesítést küld a hiányosságokról, súlyos hiba észlelésekor pedig blokkolja a targonca használatát és üzemen kívül helyezi a gépet.

Elektronikus emelőgép napló

Az elektronikus emelőgép napló rendszer felépítése és működése

Érintőképernyős fedélzeti eszköz

A targoncára a színes, érintőképernyős, kártyaolvasó TK5 fedélzeti eszköz kerül felszerelésre.

Egyedi, névre szóló kártya

A kezelők egyedi, névre szóló kártyával tudják használatba venni a targoncát. Az ellenőrzéskor adott válaszok egyénekhez kötődnek.

Szerkeszthető kérdéssor

A gép műszaki állapotát felmérő, a képernyőn megjelenő eldöntendő kérdések listája szabadon szerkeszthető és targoncánként testre szabható.

Letiltás

Ha a kezelő súlyos hiányosságot érintő kérdésnél hibát jelez, akkor a rendszer nem engedi használatba venni a targoncát, és üzemen kívül helyezi a gépet.

Elektronikus archiválás

A rendszer az összes elvégzett műszakos ellenőrzés részleteit (kérdések, válaszok, időpont, kezelő neve) eltárolja. A naplózott adatok PDF formátumban bármikor előhívhatók.

Értesítések

A rendszer e-mail vagy SMS értesítést küld a kezelő által észlelt hibáról.

Riportok, kimutatások

A naplózott hibák gépenként és géptípusonként visszakereshetők, és az online szoftveres felületen összefoglaló riportok formájában elemezhetők.

Márkafüggetlen rendszer

A megoldás márkafüggetlen, így bármilyen gyártmányú, típusú, évjáratú targoncára felszerelhető.

Akár önálló megoldásként

A rendszer a TruckLOG targonca flottamenedzsment részeként, illetve önálló megoldásként is elérhető.

Amiért ajánljuk Önnek…

Kapcsolat

Felkeltette érdeklődését megoldásunk? Örömmel tájékoztatjuk bővebben innovatív, intelligens targonca megoldásainkról és az iparági legjobb gyakorlatokról. Lépjen velünk kapcsolatba!

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap