Ügyfélközpontú értékesítő munkatársat keresünk

Több mint egy évtizedes múlttal rendelkező, növekvő vállalkozás vagyunk, amely hazánkon kívül a szomszédos országokban is telepít intelligens targonca megoldásokat.
Ügyfeleink javarészt nemzetközi hátterű, multinacionális vállalatok, akiknél kiemelten fontos a biztonság és a hatékonyság.

Légy részese folyamatosan fejlődő vállalkozásunknak és csatlakozz bővülő csapatunkhoz!
Téged keresünk, ha
kihívásnak élsz meg minden egyes üzleti lehetőség megszerzését.

Rólunk

Az intelligens targonca megoldások specialistái vagyunk Magyarországon és a környező országokban. Lehet, hogy még nem ismersz minket, de mi nagyon örülnénk, ha többet elmondhatnánk magunkról. Igyekeztünk a legfontosabb dolgokat összeszedni rólunk a weboldalunkon, érdemes ott kezdeni az ismerkedést.

Amit viszont nem találsz meg, hogy egy igazi családi vállalkozás vagyunk, ahol apa és fia vezetik a céget. Mi emberként tekintünk rád, aki bármikor megoszthatja velünk a problémáit, a kéréseit, az elvárásait. Hiszünk abban, hogy egy emberarcú vállalkozás sokkal nagyobb összetartó erőt képvisel, ahol mindenki egyéni sikere a vállalkozás sikeréhez járul hozzá. A Tiéd is. Ezért igyekszünk mindenben támogatni és nyitottak vagyunk az őszinte beszélgetésekre.

Karrier-1

Értékeink a gyakorlatban

Számunka az alábbi értékek fontos sarokkövek, melyeket munkánk minden területén szem előtt tartunk. Ha velünk fogsz dolgozni, akkor neked is ezek mentén kell végezned a napi feladataidat, hiszen csak így tudunk értékazonosságot teremteni a vállalati célok és a munkatársak alkotta csapat között.

Az alábbiakban egy-egy gyakorlati példát mutatunk arra, hogy nálunk a mindennapokban hogyan érhetők tetten ezek az alapértékek.

Biztonság

Ha belépünk egy raktárba, akkor a munkavédelmi cipőt és mellényt nemcsak azért vesszük fel, mert az ügyfél megköveteli, vagy mert jól néz ki a céges logónk. NEM! Saját elvárásunk ezeknek az előírásoknak a betartása, mert azt szeretnénk, hogy épségben érjünk haza azokhoz, akik otthon várnak.
❤️

Innováció

Csörög a telefon. Az ügyfél kérdezi, hogy van-e "xy" okos targonca megoldásunk? "Türelmet kérünk, visszahívjuk!" – mondjuk neki, és elkezdünk gondolkozni, kutatni, egyeztetni fejlesztő partnerekkel azért, hogy megoldást tudjunk nyújtani az ügyfélnek. Nálunk így megy az on-demand innováció!
🚀

Környezettudatosság

Ha rendeltél/vásároltál valamit, és otthon halmozódnak a kartontobozok, csak hozd be az irodába őket. Mi is így teszünk. A dobozokat újrahasznosítjuk és felhasználjuk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Igen, a turmixgép dobozát is nyugodtan behozhatod.
♻️

Átláthatóság

Nyílt kártyákkal játszunk. A lezárt projektjeinkre pénzügyi utókalkulációt készítünk, hogy mindannyian lássuk, mi mennyibe került és mennyi fedezetet tudtunk a munkánkkal elérni. Szeretünk tisztán látni. Ja, és nálunk nincs “Nokiás doboz”.
🌎

Ügyfélközpontúság

A cégvezető tulajdonosoknál többször előfordult a kezdetekben, hogy esőben, hóban, szélben, nyaraláson, hétvégén, vagy akár nászúton is az ügyféllel foglalkoztak. Nyugi, tőled nem ezt várjuk! De ebből a példából talán érzed a szellemiséget, amivel az ügyfeleket kezeljük.
👑

Partnerség

Bárkivel előfordulhat, hogy egy számlát elfelejt kiállítani vagy hibásan alacsonyabb összegről szól. Nálunk a partnerség azt jelenti, hogy ilyenkor is segítő kezet nyújtunk üzleti partnereinknek, és kedvesen felhívjuk a figyelmüket a tévedésre.
🦺

Hatékonyság

Apró és egyszerű dolog, de óriási könnyebbségként éltük meg, amikor 2020-ban átállítottuk az összes ügyfelünket "papíralapú-kinyomtatott-postára elvitt és költségesen feladott számlázás"-ról elektronikus számlázásra. Rengeteg időt és pénzt megtakarítunk ezzel a lépéssel. Ehhez hasonló belső fejlesztéseken törjük folyton a fejünket.
🛠️

Tudásvágy

Mi szeretünk tanulni. Rendszeresen járunk ingyenes és fizetős képzésekre, rendezvényekre, kiállításokra, ahol fejlődni tudunk. És Te? Bármilyen képzés érdekelhet, mi örülni fogunk, ha azt látjuk, hogy nemcsak a munkád, de saját magad miatt is fontosnak tartod a folyamatos önfejlesztést, és kezdeményezel ezzel kapcsolatban.
🧠

Eredményközpontúság

Egy potenciális ügyfélnek megengedjük, hogy ingyen kipróbáljon és teszteljen egy terméket, de nemcsak “jófejségből” tesszük ezt, hanem azért is, hogy a végén sikerüljön új megrendelést kapnunk. Azaz végig szemünk előtt tartjuk, hogy eredményre van szükségünk a stabil és fenntartható működéshez.
📊

Kapcsolataink sokrétűek és izgalmasak

szerződött ügyfél
0
gépre telepítettük rendszerünket
0
országban vagyunk jelen
0
beszállító partner
0

Így dolgozunk mi

Szakmailag tapasztalt, fiatalos és lendületes csapatban fogsz dolgozni, ahol nem csak a munka elvégzését tartjuk fontosnak, de azt is, hogy mindenki beleadjon apait-anyait. Kis csapat vagyunk, ahol mindannyiunk véleményére számítunk. Légy proaktív, legyenek önálló gondolataid és állj elő ötletekkel!

Az is lényeges, hogy jól érezzük magunkat. Mindig, mindent meg tudunk beszélni és oldani, ha a kommunikáció nyílt, egyenes és őszinte. Jelezd bátran, ha olyan személyes problémád van, amiben tudunk segíteni. Ha kell, nyugodtan illesd kritikával akár a vezetőséget is, mit és hogyan végezhetnének jobban, hatékonyabban – örülni fogunk az ötletednek és építő kritikaként fogadjuk.

Ne feledd, nálunk a legfontosabb, hogy feltaláld magad akkor is, amikor épp nincs teendőd! Szeretnénk, ha nem azért járnál be dolgozni, hogy kitöltsd a kötelező munkaidőt, hanem mert azt érzed, olyan dolgokkal foglalkozhatsz, ami érdekel és amit szeretsz!

Lesznek majd napok, amikor egész nap úton leszel és a potenciális vagy meglévő ügyfeleket keresed fel. Lesznek napok, amiket az irodában töltesz reggeltől délutánig, és lesznek napok, amikor otthonról dolgozol. Az időd nagy részét Te magad fogod beosztani, ezért önfegyelemre és eredményorientáltságra lesz szükséged.

Sokoldalú, izgalmas a feladatkör, ami önállóságot igényel és azt, hogy mindig feltaláld magad.

Irodánk

Belső irodatér fotó

Cégünk vezetői

Apa és fia kép

Targoncák

Kis targonca modellek

MILYEN FELADATAID LESZNEK NÁLUNK?

Tanácsadó típusú értékesítéssel dolgozunk, tehát jónak kell lenned az ügyféligények felmérésében, meghallgatásában, és ügyfélre szabott megoldással kell tudnod előállni. Ehhez elengedhetetlen, hogy profin kommunikálj, illetve behatóan ismerd a rendszereinket és tudd az elérhető megoldások/technológiák korlátjait.

Szeretünk edzésben maradni, ezért nemcsak a kényelmes, meleg lead-eket fogod kezelni, hanem a kihívóbb, hideg ügyfélmegkereséseket is kell rendszeresen csinálnod az üzleti lehetőségek felkutatásáért.

De lássuk, hogy néz ki ténylegesen pár munkanapod!

  • Miután hétfőn 8.00-tól átnézted otthonról – akár pizsamában – a beérkező leveleket, 9.00-kor egy online meeting keretében átbeszéljük a hét feladatait és teendőit. Az is érdekel bennünket, hogy telt a hétvégéd. 
  • Eljött az ügyféllel való találkozás napja. Előzetesen már utánajártál, hogy kivel fogsz találkozni, prezentáció a tarsolyodban. Nyitott fülekkel érkezel a személyes megbeszélésre, hogy megismerd az ügyfél igényeit, bemutasd potenciális megoldásainkat, együtt gondolkodjatok. A CRM rendszerünk sokat tud mesélni korábbi értékesítési folyamatainkról, Te is kiegészíted a mai jegyzeteiddel.
  • Megcsörren a telefonod, szervizmérnök kollégánk hív a múlt hónapban értékesített, implentáció alatt lévő projekt kapcsán. Szíveden viseled a megvalósítás folyamatát, segíted az ügyféllel való egyeztetésben. A Te sikered akkor teljes, ha a kiajánlott megoldás meg is valósul.  
  • A mai napot home office-ban töltöd. Átnézed a CRM-ben az ügyfélportfóliót, hogy lásd, ki az, akivel már ideje lenne újra beszélni. Szakmai cikkeket olvasol az iparágról. Felhívod néhány ügyfelünket, érdeklődsz az aktuális helyzetükről, beszélgettek a fájdalompontjaikról. Ha ez alapján új fejlesztési ötleted van, továbbítod a csapat felé.
  • Még egy home office nap, reggeli kávé után felgyűröd az inged ujját és hozzálátsz a hideghívásoknak, ezzel töltöd a délelőttöt. Szívesen csinálod, mert kihívásként éled meg. Innen szép nyerni!
  • A második home office napod délutánját tartalomgyártásra fordítod: cikkeket, bejegyzéseket írsz a blogunkra, LinkedIn oldalunkra. Ki más ismerné nálad jobban a piacot, aktuális trendeket?
  • Jól sikerült az ügyféltalálkozó, ajánlatot kértek tőlünk. Eljött az ideje, hogy papírra vesd mindazt, amiről egyeztettetek. Tartalmilag, árazásban és formailag is a Te felelősséged az ajánlat elkészítése, egyeztetése a vezetővel, majd megküldése a potenciális ügyfél számára.
  • Szakmai kiállításra visz az utad. Egyfelől tájékozódsz a legújabb iparági trendekről és technológiákról, másfelől üzleti kapcsolatokat építesz lehetséges ügyfelekkel és partnerekkel.

Te vagy az új munkatársunk, ha…

Megtalálod a munkát akkor is, ha nincs kiosztott feladat, proaktív vagy, cserébe bizalmat és kellő szabadságot kapsz, amivel nem élsz vissza.

Szakmailag és emberileg ezt szeretnénk:

Időt és energiát fektettél a főiskolai vagy egyetemi végzettség megszerzésébe. Részünkről a szakterületed bármi lehet.

Felcsillan a szemed az Ipar 4.0, a targoncák, a gyártó- és logisztikai vállalatok, a raktározás, a WiFi-WiPAN-IP-UWB-BLE-Laser-Radar-VPS-MySQL kifejezések hallatán. Ha pedig ezek részben vagy egészben még ismeretlenek a számodra, akkor viszont érdekel ez a világ és szívesen beletanulnál.

Belső igényed van az önképzésre, folyamatos fejlődésre. Hiszel az élethosszig tartó tanulásban.

Akarsz új dolgokat kipróbálni és csinálni. Szívesen fejlesztesz a cégen és a folyamatokon is. Vannak önálló gondolataid.

Nagyon fontos a magas szintű kommunikációs, kapcsolatteremtő és együttműködési képességed. Az ügyfeleink gondozása a Te kezedben lesz.

Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezel. Ez a nemzetközi partnereink miatt elengedhetetlen.

B-kategóriás jogosítványod van, és szeretsz esetenként vidékre utazni egyedül vagy csapatban is.

Akkor érzed jól magad, ha „inkább kétszer megszámolom; leellenőrzöm magam; rendezetten tartom a dolgokat” típusú, azaz DISC kék vagy. 

Gyakorlottan használod az irodai MS Office szoftvereket.

Vannak ötleteid, hogy hogyan tudnánk az ügyfeleinket minél elégedettebbé tenni. Van egy kis kreatív vénád és szívesen is foglalkozol a témával.

Ha van szlovák/cseh/lengyel nyelvismereted is, mi nagyon fogunk örülni neki!

Ne jelentkezz, mert nem fog működni a kémia, ha:

Az értékesítői állás nálad kimerül az e-mailek és telefonok fogadásában.

Le akarod tudni a 8 órás munkaidőt a fizuért, más nem érdekel.

A munkahelyeden is nagy társasági ember vagy, és vágysz az állandó zsongásra magad körül.

Nem tudsz azonosulni a számunkra fontos (valóban lényeges), vallott és követett vállalati értékeinkkel.

A napodat nem színesebbé, hanem nyűgösebbé teszi a sokféle feladat, illetve nehezen alkalmazkodsz új dolgokhoz. Vagy egyáltalán nem fér bele számodra, hogy néha a nap túlnyúlik a munkaidőn.

Ha állandó helyen szeretsz dolgozni, és nem leled örömöd az autózásban és a vidéki utazásokban.

Ha a „jó lesz így is” hozzáállással oldod meg a feladatokat, és nem a lehető legjobbat keresed. Nincs igényed a szép dolgokra.

Amit mi nyújtunk

Innovatív technológiák

Korunk legmodernebb technológiáival dolgozhatsz, és a világon fellelhető legjobb targoncás, legérdekesebb intralogisztikai rendszereket ismerheted meg.

Kiemelkedő bérezés

Tudjuk, hogy a feladataid szerteágazóak és sok felelősséggel járnak. Ha sokat vagy hajlandó beleadni, akkor sokat tudunk visszaadni. Ezt kiemelt bérezéssel kísérjük: havi bruttó 750.000-1.000.000 Ft.

Hibrid munkavégzés

A munkád egy része a IV. kerületi irodánkba, egy része vidékre szólít majd. Cserébe nyugodtan dolgozz home office-ból is, és kávézz/reggelizz/dobd be a mosást kényelmesen hetente 2-3 napon!

bETANÍTÁS

Speciális területen dolgozunk. Nem várjuk el, hogy érts a targoncákhoz, a különféle szoftverekhez vagy műszaki megoldásokhoz. Türelmesen és bátorítva tanítunk meg mindenre, ami fontos.

külsős tréningek

A fentieken túl szeretnél nyelvet tanulni vagy épp kommunikációs, Excel, vagy vezetéstechnikai tanfolyam érdekelne és segítené a munkádat? Csak jelezd, mi örömmel támogatunk a képzések elvégzésében!

Családias hangulat

Őszintén beszélünk veled és tőled is egyenes kommunikációt várunk. Munkahelyi kérdésed van, vagy el kellene szaladnod orvoshoz, vagy beteg a gyerek? Fordulj hozzánk bizalommal, emberségesek vagyunk, közösen megoldást találunk bármire!

A jelentkezés menete

1

Önéletrajz

Kérjük, küldd el magyar és angol nyelvű önéletrajzodat a lenti űrlapon Word vagy PDF formában! Ezzel elindul a jelentkezési folyamatod. Egy automatikus e-mailt fogunk küldeni a kérdőív linkjével (a SPAM mappádat is figyeld), de itt is átirányítunk oda.

2

Kérdőív

Szeretnénk minél jobban megismerni téged. A jelentkezés fontos része az online kérdőív, amit az e-mail címedre küldött linken keresztül érhetsz el, de a jelentkezés elküldése után is rögtön átirányítunk ide. Kérjük, töltsd ki.

3

Online interjú

Sokan jelentkeznek hozzánk, kérjük, adj nekünk 7-10 munkanap türelmet, míg visszajelzünk.
A kiválasztottakat egy MS Teams online találkozóra fogjuk meghívni.

4

Személyes találkozó

A két online forduló után szeretnénk elhívni egy személyes találkozóra, hogy jobban megismerhessük egymást.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

nap
óra
perc
másodperc

Ha valami hibát észlelnél az űrlap kitöltésekor, kérjük küldj e-mailt a support@wpkurzus.hu címre. Köszönjük!

Jelentkezés

Értékesítő – Jelentkezés

2023 © iTruck Solutions Kft. | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap