Keresés
Close this search box.

Küldetésünk, értékeink

Küldtésünk

Rajongunk az innovációért és az élenjáró műszaki megoldásokért, s legalább ennyire szívügyünk a munkahelyek biztonságosabbá és balesetmentessé tétele is.

Küldetésünk, hogy a targoncát használó vállalatok vezetői felismerjék, hogy a hatékonyság és a biztonság megférnek egymás mellett. Sőt, tudnak szinergiában létezni! Célunk segíteni a vállalatokat megtalálni a módját, hogy az intralogisztikán belül miképp tudják egyszerre javítani pénzügyi eredményességüket és megóvni munkatársaik testi épségét.

Értékeink

Értékrendünk összeköt minket, és közös nevezőre hoz.
Hisszük, hogy az általunk vallott alapértékek láthatatlan kézként vezetnek minket a mindennapok során,
és kijelölik számunkra a követendő utat.

Biztonság

Embertársaink testi épsége és biztonsága cégünk egyik legfontosabb alapelve. Fontos számunkra, hogy ne történjen baleset, és mindannyian épségben térhessünk haza! Vigyázunk magunkra és egymásra!

Innováció

Hisszük, hogy a technológiai fejlődés és az innováció előre viszik a világunkat. Ezért is fontos számunkra, hogy az új technológiákat és megoldásokat rendszeresen kipróbáljuk és teszteljük.

Környezettudatosság

Fontos nekünk, hogy megóvjuk a környezetünket. Tudatában vagyunk, hogy ez a munkahelyeken éppolyan fontos, mint otthon. Azért is dolgozunk, hogy ezt az utánunk következő generációk is megtehessék.

Átláthatóság

Hiszünk a transzparens működésben és abban, hogy az egészséges kontrollnak helye van minden munkahelyen.

Ügyfélközpontúság

Minden cselekedetünk mögött az áll, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek! Emellett nagyra értékeljük vevőink belénk vetett bizalmát.

Partnerség

Bizalmon alapuló, hosszú távú, partneri viszonyra törekszünk ügyfeleinkkel, munkatársainkkal és szállítóinkkal egyaránt.

Hatékonyság

Hisszük, hogy mindig lehetséges jobban és hatékonyabban dolgozni, ezért folyamatosan próbáljuk ennek határait kijjebb tolni.

Tudásvágy

Szeretünk új dolgokat tanulni és fejlődni! Ebből fakadóan szüntelenül keressük az utat a „jobbhoz”, legyen ez az élet bármely területe.

Eredményközpontúság

A teljesítményben és a mérhető eredményekben hiszünk. A munkánk csak akkor nyer értelmet, ha az eredményt is hoz, s ezért személyes felelősséget is vállalunk!

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap