Keresés
Close this search box.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink túlmutatnak az egyszerű terméktámogatáson: lehetővé teszik, hogy az általunk kínált termékek felhasználási lehetőségeit teljes mértékben kiaknázza. Az adatok elemzésén és a termékeink szervizelésen kívül évtizedes tapasztalatunkra is számíthat.

Business Intelligence (BI)

Szolgáltatásunk segít, hogy saját vállalatának termelési vagy raktározási adatait összefuttathassa a TruckLOG rendszerben elérhető adatokkal (állásidő, géphatékonyság stb.). Az adatokat egyesítve és azokat elemezve új összefüggésekre találhat, a levont következtetések pedig javíthatják csapatának hatékonyságát.

Ha érdekli szolgáltatásunk, lépjünk kapcsolatba!

iTruck Business Intelligence
iTruck ügyfélszolgálat és szervíz

Ügyfélszolgálat és szerviz

Ha a rendszereink használata során kérdése merül fel, ügyfélszolgálati csapatunk örömmel segít.

Az általunk forgalmazott rendszerek alapvetően nem igényelnek karbantartást, ám szervizcsapatunk a lehető leggyorsabban elhárítja a hibát, ha mégis szükség van rá.

Tanácsadás

Az Ön flottamenedzsment tanácsadóiként örömmel segítünk értelmezni a rendszerek által szolgáltatott adatokat és tanácsot adunk, hogy hogyan érdemes változtatni a folyamatain. 

Az okos targoncák több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező specialistáiként ismerjük az iparági viszonyítási pontokat, illetve a jellemző problémákat és ezek megoldását is. 

iTurck tanácsadás

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap