Keresés
Close this search box.

Targonca sebességkorlátozó zónarendszer

Ismerős a probléma?

Szükség lehet arra, hogy egyszerre több sebességkorlátozás legyen érvényben vállalatának területén belül, például meg lehessen különböztetni lassú zónákat (pl. intenzív gyalogos forgalomnál beltérben), illetve gyors zónákat (pl. udvari közlekedés).

Van megoldásunk!

A sebességkorlátozó zónarendszer automatikusan beállítja a targonca megengedett maximális sebességét az Ön által meghatározott zónákba való belépéskor és kilépéskor.

További felhasználási terület lehet a gépek egyes területekre történő belépésének megakadályozása a zónarendszerrel (pl. targonca forgalom elől elzárt terület, robbanásveszélyes raktár stb.).

A leggyakoribb kültéri-beltéri sebességkorlátok alkalmazása mellett további felhasználási terület lehet a targoncák egyes helyekről történő kitiltása, azaz belépésük megakadályozása (pl. targonca forgalom elől elzárt terület, robbanásveszélyes raktár stb.), vagy a targoncák lelassítása balesetveszélyes helyek közelében (pl. nehezen belátható kereszteződések, gyalogosok által gyakran látogatott helyszínek).

Targonca sebességkorlátozó zónarendszer

A rendszerről dióhéjban

Kapcsolat

Felkeltette érdeklődését megoldásunk? Örömmel tájékoztatjuk bővebben innovatív, intelligens targonca megoldásainkról és az iparági legjobb gyakorlatokról. Lépjen velünk kapcsolatba!

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap