Keresés
Close this search box.

Termékeink

Megoldásinkkal teljes kontrollt kaphat targoncaflottája vagy egyéb ipari anyagmozgató gépei felett, javítva ezáltal a munkabiztonságot, növelve a hatékonyságot és eszközei élettartamát is. Eszközeink minden típusra és évjáratra felszerelhetők, így flottáját egységesen és hatékonyan menedzselheti.

Az alábbiakban áttekintheti intelligens megoldásainkat, amelyeket szükség esetén az Ön cégének igényei szerint optimalizálunk.

Targonca munka közben

Kártyás targoncaindítás

A targoncák kulcs helyett személyre szóló kártyával indíthatók el, a járműveket így csak olyan munkatársai fogják tudni használni, akiknek erre Ön jogosultságot ad.

Ütközésérzékelés

A rendszer minden ütközés esetén rögzíti annak időpontját, a kezelő nevét, valamint az ütközés irányát és nagyságát. Sőt, ha Ön úgy dönt, a rendszer blokkolhatja a továbbhaladást, és értesítést küld az eseményről.

Elektronikus emelőgép napló

A kötelező műszakkezdő ellenőrzéshez akár targoncánként egyedi kérdéssort állíthat össze, amire a kezelő egyszerű „igen/nem” válaszokat adhat a fedélzeti eszközön, amelyet a rendszer naplózni fog.
TruckLog flottamenedzsment

Flottamenedzsment rendszer

Fedélzeti eszközünk márkától függetlenül minden targoncára felszerelhető, az adatok pedig bárhonnan elérhetők online, így flottájának működését könnyedén optimalizálhatja.

Akkumulátor monitoring

Megoldásunk segítségével nem csak a legfontosabb információk válnak követhetővé (teljes töltöttség megvolt-e, hány %-ra merült a használat során stb.), de egyes kezelők vezetési stílusáról is képet kaphat.

Sebességkorlátozó zónarendszer

Megoldásunkkal sebességzónákat hozat létre és akár minden járműnek külön maximális sebességet adhat meg az egyes zónákon belül, amelyet a vezető akkor sem tud átlépni, ha szeretné.

Gyalogosvédelmi rendszer

Eszközünkkel növelheti a gyalogosan közlekedő dolgozók és látogatók biztonságát és csökkentheti a balesetek kockázatát.

Helymeghatározás kültéren, beltérben

A TruckLOG rendszer kiegészíthető GPS-, illetve RTLS-alapú technológiával, amellyel mind kültéren, mind beltéren követhetővé válik a targoncák helyzete, így a térképen és gyári alaprajzon is láthatóvá válnak az események.

WiFi kamerarendszer

Az előre és hátra néző, eseményrögzítő kamera a felhőben (előre meghatározott ideig) tárolja a képeket, segíthet tehát megállapítani a felelősséget káreseményeknél és egyéb vitás esetekben. A targonca navigálását segítő vezetéknélküli kamerák a fülkében elhelyezett monitorra továbbítják a képet, ezáltal segítik a kezelőt a nehezen belátható helyeken való vezetésben.

Egyedi targonca megoldások

Targonca rendszerintegrátorként olyan, az Ön cégére szabott, modern technológiákat kínálunk, amelyekkel a hatékonyságot és a biztonságot egyaránt növelheti. Segíthetünk? Mondja el, milyen kihívásokkal küzd, és segítünk megtalálni a megoldást!

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap