Keresés
Close this search box.

Targonca WIFI kamerarendszer

Ismerős a probléma?

A kisebb-nagyobb balesetek esetén leggyakrabban a felelősség kérdése merül fel, és ennek objektív megítélését nehezíti, hogy általában a káresemény megtörténtekor nincs jelen más személy a résztvevőkön kívül. Természetesen előfordulhat vis maior is, ám olykor éppen ezt a legnehezebb bizonyítani, hiszen előfordulhat, hogy a targonca kezelője egyedül volt az elkerülhetetlen esemény idején. De a legjobb szándék mellett is gyakori probléma, hogy nehezen belátható helyen (pl. rakodás magasban, vagy szállítás nagyméretű áru által kitakart korlátozott látótérrel) kell a kezelőnek helytállni és balesetmentesen dolgozni.

Van megoldásunk!

Az általunk kínált targonca WIFI kamerarendszer alkalmazása teljes körű kontrollt biztosít az anyagmozgató eszközök, illetve folyamatok felett. Amellett, hogy biztosítja az egyéni felelősségvállalást, segít az ütközések és károkozások visszaszorításában, továbbá vizuális támogatást nyújt a vitatott vagy eddig rejtve maradt események feltárására.

iTruck targonca WIFI kamerarendszer

A rendszerről dióhéjban

Kapcsolat

Felkeltette érdeklődését megoldásunk? Örömmel tájékoztatjuk bővebben innovatív, intelligens targonca megoldásainkról és az iparági legjobb gyakorlatokról. Lépjen velünk kapcsolatba!

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap