Keresés
Close this search box.

Rólunk

Munkatársaink és együttműködő partnereink széleskörű, több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Amikor intelligens targonca megoldásokat kínálunk cégének, akkor a targoncák kereskedelmében, üzemeltetésében és szervizelésében szerzett tapasztalatunk mellett a vezetési tanácsadásban, a pénzügyi kontrollingban, illetve az elektronikai fejlesztésben szerzett tudásunkat is használjuk. 

Biztonság

Minden megoldásunk fejlesztése során az a legfőbb szempont, hogy hogyan tehetjük a targoncával végzett munkát a lehető legbiztonságosabbá.

Innováció

Figyelemmel kísérjük a trendeket és a legújabb technológiákat. A legjobb megoldásokat, amit érdemes a hazai piacon bevezetni, elhozzuk és installáljuk ügyfeleinknek.

Szakértelem

Több mint 40 év iparági tapasztalattal a hátunk mögött azért dolgozunk, hogy az Ön vállalata a lehető legjobban használhassa erőforrásait: gépek, munkatársak, tudás.

Környezettudatosság

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink nem csak a hatékonyságot növelik, de az energiafelhasználást is optimalizálják, így hozzájárulnak ügyfeleink fenntarthatóbb működéséhez.

iTruck - amiben hiszünk

Amiben hiszünk, amiért dolgozunk

Szívügyünk a biztonság, a balesetmentes élet – mind szakemberekként, mind magánemberekként. Hisszük, hogy ennek alapja a munkavédelmi szabályok betartása, következő lépcsőfoka pedig az innováció, a legújabb intelligens technológiák bevezetése, amellyel a rendszerek átláthatóvá és fejleszthetővé válnak. Tudjuk, hogy minden vállalat igényei eltérnek, ezért miközben flottamenedzsment-rendszerünket installáljuk, maximálisan figyelembe vesszük az Ön egyedi szempontjait és kéréseit is.

Amellett, hogy termékeink segítik Ügyfeleinket, hogy biztonságosabbá tegyék környezetüket és egyúttal kollégáik munkáját, ahhoz is hozzásegítik a vállalatokat, hogy a lehető leghatékonyabban működtessék targoncáikat. Megoldásaink időt, pénzt és nem utolsó sorban energiát takarítanak meg, így Önnel együtt vigyázhatunk a munkatársakra, az eszközökre és a bolygónkra. 

Az iTruck Solutions eredményei számokban

szerződött ügyfél
0
gépre telepítettük rendszerünket
0
országban vagyunk jelen
0
ügyfél mondta fel a szolgáltatást
0

Brit partnervállalatunk

Cégünk és az Egyesült Királyság piacvezető TruckLOG targonca flottamenedzsment rendszerét kínáló vállalata, a Davis Derby Ltd. közti folyamatos egyeztetéseknek köszönhetően az általunk kínált megoldások a magyar piac sajátosságainak is megfelelnek.

Davis Dervy Ltd.

Mért válasszon minket?

Előnyök és tudnivalók

Az általunk kínált megoldások bármilyen targoncára felszerelhetők, függetlenül annak márkájától, típusától vagy gyártási idejétől. Így nem jelent gondot, ha egy targoncaflotta egymástól eltérő járművekből áll.

A hazai piacon egyedülálló, tízéves FMS tapasztalatunk a targoncaflotta-menedzsment specialistáivá tesz minket (FMS – Fleet Management System). Több mint 1.500 targoncán fut jelenleg is a rendszerünk, és folyamatosan gyűjtjük a tapasztalatokat.

Akár kisebb cég, akár jelentős nagyvállalat fordul hozzánk, testreszabott megoldásokkal várjuk. Rendszerintegrátorok vagyunk, így különleges igények esetén egyedi megoldások szállítását is vállaljuk.

Szükség esetén egyedi megoldások kifejlesztését is vállaljuk. Brit partnerünk (Davis Derby) mellett a kiterjedt partnerhálózatunk legjobb specialistáit vonjuk be a fejlesztési munkáknál.

Az első lépésektől segítjük tanácsainkkal az érdeklődőket. A szakmai támogatást az együttműködéseink során mindvégig fenntartjuk, és ügyfeleinket folyamatosan tanácsokkal látjuk el azért, hogy a maximumot tudják kihozni a bevezetett intelligens targonca-megoldás rendszerekből.

Függetlenek vagyunk mindenkitől. Egyetlen targoncagyártótól sem függünk, viszont remekül ismerjük a hazai piac szereplőit a forgalmazóktól a szervizekig. Ön tehát mindig saját tapasztalatokon alapuló, objektív szakmai véleményt hallhat tőlünk.

Az általunk kínált megoldások működését részletesen bemutatjuk, és igény esetén egy hónapig kipróbálhatóvá tesszük az Önök kiválasztott két targoncáján.

Referenciáink

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap