Keresés
Close this search box.

ÜZEMÓRÁK JELENTÉSE

Fogalomtár > ÜZEMÓRÁK JELENTÉSE

A belsőégésű motorral hajtott targoncánál a beindított motor, az elektromos targoncánál a bekapcsolás keletkezteti a Bekapcsolt üzemórát (a targoncák jellemzően ezt jelzik ki). A Használatban üzemóra a haladással vagy hidraulika funkció működtetésével eltöltött időt jelenti. A Használatban teherrel üzemóra a teher mozgatásával eltöltött időt jelenti. A Tétlenségi idő a bekapcsolt és a használatban üzemóra különbsége, amikor a targonca nem dolgozott. Például egy ciklus: bekapcsolva 60 perc, használatban 40 perc, használatban teherrel 15 perc, tétlenségi idő 20 perc. Látható, hogy a folyamatok optimalizálásával jelentősen növelhető a targoncák kihasználtsága.

További tudástár anyagok

PIN KÓD vs. SMART KÁRTYA

A targoncát használó vállalatok egyik folyamatos problémája az indítókulcsok kezelése. Az egyik leggyakoribb hiba, hogy a kulcsot benne hagyják a targoncában, ami szabálytalan és jogosulatlan

Tovább olvasom »

Hírlevél

Ha szeretne értesülni az okos targonca megoldások újdonságairól, az iparágat érintő hírekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról vagy gondolatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Írjon nekünk

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket! Miután megkaptuk üzenetét, hamarosan jelentkezni fogunk.

Kapcsolati űrlap